top of page

Workshops

Heb je altijd al met acrylverf een schilderij willen maken? Ben je nieuwsgierig hoe je een leuk schilderij maakt? Of heb je gewoon zin in een gezellige dag met vrienden/familie?
Doe dan mee aan een workshop:

- Schilderen met acrylverf

- Samen schilderen, samen een creatief schilderij maken met je (klein) kind of vriend (in)

Taarten maken (max 6 personen)

- Sieradendoosje schilderen en versieren

Voor meer informatie, stuur dan even een mailtje naar   saskia@sas-paint.nl

En wie weet, tot ziens bij een van de workshops!

Workshop Taarten maken

Een lekkere taart, versiert met marsepein of rolfondant. Creativiteit ten top! Alles wat je leuk vind kan je in je taart kwijt, of het nu sponge bob, auto's, zeemeerminnen, of prinsessen zijn.

Ook kan je bij mij je persoonlijke taarten bestellen.

Een workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Alle materialen, koffie, thee en iets lekkers zijn inclusief.  De kosten voor een taarten workshop zijn verschillend, dit is afhankelijk van de grootte van de taart.

Wil je de workshop op eigen locatie kan uiteraard ook in overleg.

De workshops geef ik vanaf 4 personen. Mochten er na bespreking mensen afmelden tot onder de 4 personen, wordt er toch voor 4 personen gerekend, houd hier rekening mee. De prijzen zijn inclusief materialen en BTW.

Workshop schilderen met

acryl verf

Denk je "ja leuk, maar dat kan ik niet...", geen probleem, want ik leer het je. Alleen een schilderij maken of juist samen, je gaat altijd met een leuk schilderij naar huis.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan nu in!

Wil je graag een workshop voor je vrienden/vriendinnen of bedrijf? Dat kan natuurlijk ook!

Ik heb een locatie waar ik op aanvraag workshops kan geven, maar heb je zelf een plek, kan de workshop ook op eigen locatie gegeven worden.

De workshops geef ik vanaf 6 personen.

Mochten er na bespreking mensen afmelden tot onder de 6 personen, wordt er toch voor 6 personen gerekend, houd hier rekening mee.

De prijzen zijn inclusief materialen en BTW

Kinderfeestje?

Sieradendoosje / schilderijlijstje

schilderen en versieren

Een leuk creatief kinderfeestje. De kinderen schilderen eerst het doosje of het schilderijlijstje, daarna gaan ze verder met versieren met allerlei leuke steentjes/kralen. Iedereen gaat naar huis met een leuk aandenken van je verjaardagsfeest!

 

Schilderworkshop met acryl

Een kinderfeestje vol verf! Lekker bezig zijn op een canvasdoek afm. 30 x 30/40 cm. Laat de creativiteit maar op het doek spatten!

Op locatie of gewoon bij jezelf thuis.

De kinderfeestjes duren ongeveer 2 uur.

Voor meer informatie, stuur een mailtje.

De kinderfeestjes geef ik van 6 personen tot maximaal 12 personen. Mochten er na bespreking mensen afmelden tot onder de 6 personen, wordt er toch voor 6 personen gerekend, houd hier rekening mee.

De prijzen zijn inclusief materialen en BTW

bottom of page