top of page

About me

Ik ben geboren en getogen in Vlaardingen in 1970. Sinds 1996 ben ik in Spijkenisse gaan wonen. Inmiddels gelukkig getrouwd en in het bezit van 2 lieve dochters.​

Vanaf kleins af aan zat er al een creatieve geest in mij. Mijn zussen zeiden keer op keer: 'alles wat jij ziet, kunnen je handen maken'. En tot nu toe is me dat ook gelukt... behalve schilderen. Mijn hele leven heb ik al geroepen: 'ik ga nog een keer op schilderles'. Heel vroeger heb ik ook wel eens een cursus textielschilderen gedaan, maar daarna niet verder gegaan.  In 2011 was het dan zover, eindelijk had ik de grote stap genomen en me aangemeld voor een schilderles bij de RAR galerie in Spijkenisse. Ik zat op dat moment niet goed in mijn vel en zocht een weg om mijn energielevel weer op te krikken.

Mijn eerste schilderles was een regelrecht drama. Ik, als onervaren schilderes, kwam met helemaal niets binnen,  ik dacht dat ik dat wel op les zou krijgen. Maar niets was minder waar, ik kreeg een lijst mee met wat ik allemaal aan moest schaffen. En ja, ik moest wel kwaliteitsverf kopen anders zou je dit direct aan je schilderij zien.... Zo gezegd, zo gedaan, ik ben naar een verfspecialist gegaan en heb daar alle benodigde spullen gekocht. Het feest kon beginnen...

Inmiddels zijn we al weer een paar jaar verder en inderdaad, mijn energielevel is weer op volle sterkte. Met ieder schilderij voel ik mij weer een stukje trotser en ze worden steeds een stukje beter. Uiteraard zijn ze naar mijn zin nog steeds niet perfect;-)

In september 2012 heb ik voor het eerst op een kunstmarkt gestaan met mijn schilderijen en daar heb ik de smaak van te pakken gekregen. Vanaf die tijd sta ik op diverse kunstmarkten in Nederland, ik zet ze allemaal op de agenda, dus hou mijn site in de gaten... Ik hoop dat velen van jullie mijn werken komen bewonderen!

Veel liefs,

Saskia

Saskia Mulder

/biography

bottom of page