top of page

Algemene voorwaarden

@ Bestellen:
U kunt rustig rondkijken op de website.
Wilt u meer informatie over een product dan kunt u vrijblijvend contact opnemen.
Mocht u het product willen aanschaffen dan kunt u op contact klikken en het nummer en bijbehorende gegevens van het product mailen, samen met uw adres. Atelier Sas-paint zal dan z.s.m. contact met u opnemen voor de verdere afhandeling van de bestelling.

@Mailings:

Indien men een bestelling plaatst, wordt uw e-mail adres opgenomen in onze database voor mailing doeleinden van Atelier Sas-Paint. Wilt u zich afmelden voor de mailings, dan dient u een mail te sturen met als onderwerp uitschrijving mailing.

@Bezorgen:

Onze producten kunnen per post bij u bezorgd worden. Over het algemeen duurt dit maximaal 5 werkdagen.

Atelier Sas-Paint is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging in de postbezorging.

Tevens voor grotere maten kan persoonlijke bezorging ook worden geregeld in samenspraak met Atelier Sas-Paint via de mail. De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de betaling. Zodra deze voldaan is zal het product z.s.m. verstuurd worden.

@ Uw bestelling op een ander adres:

Mocht u de bezorging graag op een ander adres dan het factuuradres hebben, meld dit dan duidelijk bij uw bestelling. Postbusnummers kunnen niet worden verwerkt als afleveradres.

@ Zelf afhalen:
Het is ook mogelijk om producten zelf op te halen, dit kan ook gecombineerd worden met een kunstmarkt.
Betalen: Alleen bij vooruit betalen is verzending mogelijk.
Contant: Mogelijk maar alleen op aanvraag/ in samenspraak met Atelier Sas-Paint.


@ Service:
Atelier Sas-Paint behandeld uw bestelling en vragen met de grootste zorg. Mocht u, ondanks dat, een opmerking en/of klacht hebben dan hoort zij dit graag van u. Atelier Sas-paint hoopt uiteraard zo min mogelijk klachten te ontvangen, maar iedere klacht en/of opmerking kan zij gebruiken om de kwaliteit van haar Atelier te optimaliseren. U kunt dit sturen naar contact.

@ Algemeen:
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.
Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een bevestiging van Atelier Sas-Paint via de e-mail toegestuurd. Controleert u de bevestiging op fouten in zowel de bestelling als in het leveringsadres.
Bij de producten vindt u een factuur voor uw eigen administratie.

@ Privacy:
Uw privacy is gewaarborgd. Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van Atelier Sas-Paint, zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen en exposities. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via contact. Verder gebruiken wij uw persoongegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan contact.
Uw persoonsgegevens zullen nooit doorverkocht worden aan derden en alleen gebruikt worden voor hetgeen hierboven vermeld staat.

@ Aansprakelijkheid:
De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Atelier Sas-Paint kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Atelier Sas-Paint is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.
Atelier Sas-Paint is niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan met of door gebruik van geleverde producten.

@ Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief BTW en excl. verzendkosten.

@ Vragen & opmerkingen:
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met Atelier Sas-Paint opnemen via e-mail of telefonisch op +31(0)6 414 745 81. Atelier Sas-Paint stelt iedere reactie op prijs en hoort graag uw mening over haar producten en de werkbaarheid van haar website. Zij doet haar best om elke e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

@ N.B.De kleuren van het schilderij kunnen licht afwijken van de kleuren op het internet.

bottom of page